Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz’in makalesi American Chemical Society Read and Publish anlaşması kapsamında açık erişim olarak yayınlanmıştır.

8 Ekim 2024

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sondan DURUKANOĞLU FEYİZ’i Journal of the American Chemical Society dergisinde yayınlanan makalesi için kutluyoruz. Değerli hocamızın makalesi American Chemical Society Read and Publish anlaşması kapsamında açık erişim olarak yayınlanmıştır.

Mine Konuk, Melihat Madran, Mehmet Tuna Uysal, Deniz Beşer, Alimet Sema Özen, Zehra Akdeniz, and Sondan Durukanoğlu (2024). Repetitive Rolling of Triptycene-Based Molecules on Cu Surfaces. Journal of the American Chemical Society. DOI: 10.1021/jacs.4c08652 https://pubs.acs.org/doi/full/10.1021/jacs.4c08652#

Read and Publish anlaşmamız olan diğer yayınevleri (SAGE Journals, Cambridge University Press, American Chemical Society, Association for Computing Machinery, Oxford University Press ve Springer Nature) ile ilgili detaylı bilgiye web sayfamızdan ulaşabilir, sorularınız için bilgimerkezi@khas.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Leave A Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir