Kargoyla Kitap Gönderimi

Kadir Has Üniversitesinin Değerli Mensupları,

Akademik çalışmalarınızı ve araştırmalarınızı desteklemek amacıyla Bilgi Merkezi basılı koleksiyonlarından seçtiğiniz kaynakları (Kitap, DVD, Dergi) adresinize kargo ile ulaştırıyoruz.

Online kataloğumuzdan (https://katalog.khas.edu.tr/) istediğiniz kaynakları (sınırsız) belirleyin, açık adresiniz ve GSM numaranızla birlikte [email protected] adresine gönderin, isteklerinizi kargoyla size ulaştıralım.

Ödünç aldığınız kaynakların iadelerini aşağıdaki yollarla gerçekleştirebilirsiniz:

• Çalışma saatleri (09:00-18:00) içerisinde Ödünç Verme Bankosuna teslim edebilirsiniz,
  • Çalışma saatleri dışındaki zaman dilimlerinde D Blok girişinde bulunan iade kutularına bırakabilirsiniz.
  • Kargo ile gönderebilirsiniz :

Kaynakları iade etmek için, anlaşmalı olduğumuz MNG Kargo firmasına anlaşma kodumuzu ekleyerek karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz. Kitapları kargoya vermeden önce, taşıma sırasında hasar görmemesi için özenle paketleyerek kargoya teslim ediniz. Kaynakları kargoya teslim ettikten sonra gönderi takip numarasını bizimle paylaşınız.

MNG Kargo Anlaşma Kodu: 239595260
Alıcı: Kadir Has Üniversitesi Bilgi Merkezi
Adres: Hisaraltı Cad. No:17 Cibali, Fatih / İSTANBUL 34083
Tel: +90 (212) 533 57 50
Tel: +90 (212) 533 65 32/1147

Her türlü istek ve önerileriniz için [email protected] adresinden veya 0212 533 57 50 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.