ESKİ--Bilgi Merkezi Çalışma Saatleri

Kadir Has Üniversitesi’nin Değerli Mensupları,

Bilgi Merkezi Güz Döneminde, hafta içi 08:30-23:30, hafta sonu 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

• Bilgi Merkezi içerisinde maske takılması ve fiziksel mesafenin korunması gerekmektedir.
  • Salonlarda bulunan el dezenfektanlarını gerek oldukça kullanınız.
  • Güvenli mesafeyi sağlamak amacıyla çalışma salonlarının kapasitesi maksimum 80 kişi olacak şekilde yeniden düzenlenmiştir. Çalışma masaları tek kişi kullanımı içindir, masa üzerindeki yönlendirmeler sizlere yardımcı olacaktır.
  • Raflar sıklıkla dezenfekte edilmektedir, temas ettiğiniz kaynakları karantina kutularına bırakınız. Kaynak aramak için Bilgi Merkezi ekibinden destek isteyebilirsiniz.
  • Çalışma masaları düzenli olarak dezenfekte edilmektedir. Kullanılmamış masaları tercih ediniz ve diğer masalarla yakın temastan kaçınınız.
  • Ödünç-iade işlemlerinde güvenli mesafe kurallarına dikkat ediniz.
  • İade edilen kaynaklar en az 5 gün karantinada bekletildikten sonra yeniden kullanıma sunulmaktadır.
  • Online kaynaklarımıza kampüs dışından erişebilirsiniz.
  • Akademik çalışmalarınız ve araştırmalarınız için ihtiyaç duyduğunuz basılı kaynak talepleriniz adresinize kargo ile gönderilecektir.
  • Akademik ve araştırma destek süreçleriyle ilgili eğitim ve oryantasyonlar Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilecektir. Detaylı Bilgi ve rezervasyon için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.
  • Her türlü soru ve isteğinizi [email protected] e-posta adresine iletebilirsiniz. E-postalarınız aynı gün içinde yanıtlanacaktır.

Ödünç aldığınız kaynakların iadelerini aşağıdaki yollarla gerçekleştirebilirsiniz:

• Çalışma saatleri içerisinde Ödünç Verme Bankosuna teslim edebilirsiniz,
  • Çalışma saatleri dışındaki zaman dilimlerinde D Blok girişinde bulunan iade kutularına bırakabilirsiniz.
  • Kargo ile gönderebilirsiniz :

Kaynakları iade etmek için, anlaşmalı olduğumuz MNG Kargo firmasına anlaşma kodumuzu ekleyerek karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz. Kitapları kargoya vermeden önce, taşıma sırasında hasar görmemesi için özenle paketleyerek kargoya teslim ediniz. Kaynakları kargoya teslim ettikten sonra gönderi takip numarasını bizimle paylaşınız.

MNG Kargo Anlaşma Kodu: 239595260
Alıcı: Kadir Has Üniversitesi Bilgi Merkezi