Gürbey Hiz’in Cambridge University Press Read and Publish Anlaşması Kapsamında Açık Erişim Olarak Yayınlanan Makalesi

16 Ekim 2024

Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Gürbey Hiz’i New Perspectives on Turkey dergisinde yayınlanan makalesi için kutluyoruz. Değerli hocamızın makalesi Cambridge University Press Read and Publish anlaşması kapsamında açık erişim olarak yayınlanmıştır.

Hiz G. The Lügat of İstanbul: Reşad Ekrem Koçu’s re-animation of an urban past. New Perspectives on Turkey. Published online 2024:1-23. DOI:10.1017/npt.2024.13

Read and Publish anlaşmamız olan diğer yayınevleri (SAGE Journals, Cambridge University Press, American Chemical Society, Association for Computing Machinery, Oxford University Press ve Springer Nature) ile ilgili detaylı bilgiye web sayfamızdan ulaşabilir, sorularınız için bilgimerkezi@khas.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.