IET YAYINEVİ VERİ TABANLARI

Dünyanın en büyük mühendislik kurumlarından biri olan ve özellikle Fizik, Otomasyon, Mekanik, Elektrik-Elektronik mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Enerji Mühendisliği, Telekomünikasyon, Radar&Sonar&Navigasyon teknolojileri ve Robotik gibi konu alanlarında faaliyet gösteren Institution of Engineering and Technology (IET) yayınevine ait veri tabanları üniversitemiz erişimine açılmıştır.

Erişim Adresleri:

Erişim Tarihleri: 20 Nisan – 20 Haziran 2017

IET YAYINEVİ VERİ TABANLARI HAKKINDA

• IET Inspec: 4000’den fazla akademik dergiden çekilen 15 milyondan fazla bibliyografik kayda erişim veren IET veri tabanıdır.
  • IET eKitap Koleksiyonları: 1979 yılından günümüze yayımlanmış 500’e yakın kitaptan oluşmaktadır.
  • IET.tv: konferans kayıtları, ders sunumları, eğitim videoları, güncel teknik haberleri de içen 13,000’den fazla ücretli ve ücretsiz videoya tek platformdan erişim veren bir kaynaktır. İçeriğinde yer alan tüm kaynaklar sonradan kullanım için bilgisayara indirilebilir, 1080p formatında HD kalitede izlenebilir.