Mendeley Referans Yönetim Aracı

Değerli Kadir Has Üniversitesi Mensupları,

Araştırmacıların verimliğini ve işbirliğini artırmayı amaçlayan referans yönetim aracı Mendeley Kurumsal Sürümü Üniversitemiz akademisyen ve öğrencilerinin kullanımına sunulmuştur. Kurumsal sürümle birlikte,

• 5 GB depolama alanı : Kendi araştırma kütüphanenizi oluşturma ve bulutta saklama
  • 25 kişiye kadar sınırsız kapalı grup kurma hakkı : Diğer  Mendeley kullanıcıları ile tam-metinli makale paylaşma ve belgelerin üzerinde not alma

özelliklerinden yararlanabileceksiniz.

Mendeley Kurumsal Sürüm’den yararlanabilmek için www.mendeley.com adresinden khas.edu.tr veya stu.khas.edu.tr uzantılı e-posta adresinizi kullanarak bir Mendeley hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Hesabınız oluşturulduktan sonra 24 saat içerisinde otomatik olarak Kadir Has Üniversitesi grubuna dahil edileceksiniz.

Kadir Has Üniversitesi Mendeley sayfası için tıklayınız.

Mendeley kullanımı ile ilgili https://www.youtube.com/channel/UCnaozZWUVmrfuUaydpNWmeQ videodan bilgi alabilir, eğitim talepleriniz için ic.reference@khas.edu.tr adresinden veya 1151’ten bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,