Okullara Kitap Hediye Ediyoruz!

Türkiye’nin çeşitli illerinden öğrenci ve öğretmenlerimiz okul kütüphaneleri için kitap hediyelerinizi bekliyor.

Yıl boyunca, okul kütüphanelerine kitap bulmak için kağıda ve kaleme sarılan onlarca öğrenci ve öğretmenden samimi duygularla yazılmış e-posta ve mektuplar alıyoruz. Bu istekleri elimizden geldiğince yanıtlamaya çalışıyoruz.

2017 yılına, okuma ve okutma çabasında olan bu değerli kitap dostlarına kitap hediye ederek girmeye ne dersiniz?

Kitap isteklerini karşılarken sizlerin de desteğinizi bekliyoruz. İlkokul, ortaokul ve lise kütüphanelerinde değerlendirilmek üzere, her türlü güncel edebiyat, bilim, teknoloji ve sanat konularındaki kitap hediyelerinizi; gönderilmesini istediğiniz okul bilgisi ile birlikte 31 Aralık 2016 tarihine kadar Bilgi Merkezi Yeni Yıl Ağacının yanına bırakabilirsiniz. İsterseniz öğrencilere ve öğretmenlere ithafen yazacağınız not ya da mektubu da ekleyebilirsiniz.

İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ediyor, 2017’nin çocukların bol kitap okuyarak geçirebilecekleri umut dolu ve huzurlu bir yıl olmasını diliyoruz.

Hediye Kitaplarınızı Bekleyen Okullar
-Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi – Batman