KHAS Kitap Çalıştayı

Kadir Has Üniversitesi’nin Değerli Mensupları, Kitap Çalıştayı’nın ilki  kapsamında öğrencilerimiz, öğretim üyelerimiz, çalışanlarımız ve mezunlarımızdan katılmak isteyenlere, Genco Erkal’ın Sesinden Nâzım Hikmet Şiirleri “Ne Güzel Şey Hatırlamak Seni…” (Kitap+4 CD) hediye edilecektir. Karşılığında kitabı okuyup/dinleyip, 10 Ekim 2018 tarihinde saat 13:00’te Çalıştaya katılımınız gerekmektedir. Hediye kitabınızı Bilgi Merkezi'nden temin edebilirsiniz.

Ulusal Kültür Belgeliği

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ “ULUSAL KÜLTÜR BELGELİĞİ” AÇILIYOR Kültürel Tarih “ULUSAL BELLEK”te yazılacak Kadir Has Üniversitesi, “Ulusal Kültür Belgeliği”nin ilk koleksiyonu olan Ali Özgentürk Arşivi, 2 yılı aşkın bir çalışmanın sonunda açılıyor. Arşivlerin tozları arasında kalmış belgelerin ve taşıdıkları bilgilerin korunmasının, geleceğe aktarılmasının, tarihin yazılışında taşıdığı önemin bilincinde olan Kadir Has…

Kampüs Dışı Erişim

Khas Bilgi Merkezi'nin erişim sunduğu elektronik kaynaklara kampüs dışından kolaylıkla erişebilirsiniz. Veritabanlarına kampüs dışından erişmek için http://icproxy.khas.edu.tr/login adresinden Öğrenciler : Öğrenci numaralarını ve wi-fi şifrelerini Akademisyenler ve İdari personel : Mail adresleri ve şifreleri ile giriş yapabilirler. Ayrıca kampüs dışından veri tabanlarına erişmek isterseniz veri tabanları sizi bu sayfaya yönlendirecektir.